My Dolphin Show 9


В My Dolphin Show 9, нашето шоу номер делфин се вози още веднъж! Тъй като групата е по-голяма, всички очакват вашето шоу! Плувайте в басейна си и застреляйте вашите трик способности, в случай че ви се иска! Приятно прекарване!

Това е идеалната възможност за поредната среща на известното шоу за делфини! Огромната тълпа очаква вашата страхотна изложба! В момента това е идеална възможност да излезете и да започнете демонстрацията си! В тази игра вероятно ще продължите с каквито и да било трикове с числа, както може да се очаква разумно, докато следвате заглавията на играта. Ще придобиете много фокуси, докато правите каскади. За да започнете играта, отидете в основното меню и щракнете началния улов. Този игрален елемент 18 различни нива, през които можете да преминете. Ще имате нови упражнения, които да завършите на всяко ниво, като подскачане на понички, игра на волейбол и т.н. С вашите клавишни болтове можете да контролирате делфина. Ще получите монети за всеки завършен каскадьор. Можете да използвате тези монети за по-нататъшно развитие на вашето океанско създание. Когато направите групата весела и аплодира, ще спечелите фокуси и монети. От най-високата точка на екрана можете да проверите резултата и блаженството на групата. Точно ли е да се каже, че сте добре с правенето на опасни трикове, използвайки топки, кръгове и различни подпори? Какво ще кажете да изритаме тази гореща снимка!

В десетото парче от играта My Dolphin Show 9, ние ще продължим да помагаме на делфините и техните треньори да действат преди наблюдатели с различен брой. На екрана пред вас ще се види делфинариум. Всеки един от магазините ще бъде зареден с наблюдатели. Вашият делфин ще бъде потопен. Той ще плува напред стъпка по стъпка, придобивайки скорост. Погледнете внимателно към екрана. Кръгове ще се очертават над водата. В момента, когато вашият делфин се приближи до един от тях на точно определено разстояние, трябва да докоснете екрана с мишката. След това, в този момент вашият делфин ще скочи и ще излети от водата ще лети през кръга. За това ще ви бъдат дадени фокуси и вашият делфин ще продължи да изпълнява различни номера. Забавлявайте се!