Parking Man


Многобройни превозни средства имат придружители, напускащи камериер, които са отговорни за правилното транспортиране на превозните средства в зоната за паркиране. Днес, в новата вълнуваща игра Parking Man, може да искаме да ви приветстваме да се опитате да доминирате над тази сила. Пред вас на екрана ще видите улица, към чийто финал ще има граница. Действителната улица ще влезе в кръгъл гараж. Този паркинг ще бъде разделен на зони, точно както ще се върти с определена скорост около своя въртелин. Превозните средства ще стигнат до препятствието и ще останат пред него. Трябва да определите втория, когато ще има свободно място преди превозното средство и да отворите границата. Следователно вие ще позволите на превозното средство да отиде до зоната за паркиране и то ще заеме съответното празно пространство.

Бихте ли могли да напуснете всяко едно от превозните средства, без да ги счупите? Опитайте тази нова игра Parking Man, където ще играете, за да оставите няколко превозни средства и съответно да внесете пари. Забавлявайте се с тази нова игра напълно безплатно.

Това е идеална възможност да започнете свой собствен бизнес, но все още нямате достатъчно пари? Искате да работите малко като спиращ придружител, но внимавайте! Това трябва да се прави внимателно и предпазливо, предвид факта, че в тези паркинги има много пречки и рискове.