Castle Defender Saga


В Castle Defender Saga дойде моментът да защитите двореца си от нахлуването на противника! Обучете своя токсофил, рицари и кавалерия да се бият със силите на противника! Какъв брой вълни бихте могли да издържите, мислите ли? Вярно ли е, че сте готови да скочите в играта и да изпробвате способностите си на защитник? Успех и приятни моменти в играта!

Имате най-забележителното царство в града! Освен това, очевидно най-забележителният дворец, но в днешно време някои опасни претенденти се опитват да поемат контрол над вашия дворец! Трябва да го подсигурите, независимо какво! Вашата цел в тази игра е да направите основна защита, която възнамерява да спре врага. Трябва да изпратите войниците на най-важните места, за да спрете вълните на противника. Можете да докоснете бутона за борба, за да започнете да се биете с поток от противници и магьосника на мълнията, за да омагьосате. За да съберете бойни единици, можете да докоснете боеца. Пазете двореца си от нахлуването на враговете! Можете също така да проверите менюто за редизайн на способностите, като докоснете бутона за експертиза. Докоснете магьосника на мълнията, за да се покаже менюто за определяне на единица. Актуализирайте двореца, за да разширите ръководството за благополучие и мана и градския токсофилит към увеличаване на добива на щети! Противниците ще идват постоянно на вълни! Какъв брой вълни бихте могли да издържите?

Играйте Castle Defender Saga и защитете двореца си от нахлуване на противник.

Обучете своя токсофил, рицари и кавалерия да се бият срещу противниковите сили. Напред и преработете магьосниците си, за да проектирате небесни заклинания върху противника. Съберете големи, за да унищожите войските на противника. Какъв брой вълни бихте могли да издържите?

Царството на индивиди от полумрака атакува множеството магьосници. В Castle Defender Saga ще поръчате охраната на станция. Регионът, където ще бъде намерен вашата крепост, ще бъде забележим на екрана пред вас. Вътре в него ще видите своите рицари, стрелци и артисти. Вражеските въоръжени сили ще се придвижат към крепостта. Ще използвате клавишите за управление, за да координирате дейностите на вашите претенденти. Трябва да принудите токсофилите да удрят цели от разстояние. Рицарите ще се присъединят към противниците в близка битка. Магьосниците всъщност ще искат да унищожат вражеските единици със заклинания без закъснение. За всеки убит противник ще ви бъдат дадени фокуси. На тях можете да укрепите своето укрепление, да повикате нови офицери и изпълнители в армията.

Palace Defender Saga е безкрайна игра за защита на двореца. Пазете се, не наистина заковани в каменни врагове, като поставите охрана на вашата дворцова кула. Препроектирайте своите единици и покачвайте нивата си, за да разширите вашето благополучие и способности.

Palace Defender Saga ви поставя под отговорност за шофиране на охрана на двореца. Преди всеки рунд, вие настройвате охраняваната си система, преди да започнете да играете и да гледате как вашите единици се бият срещу наводненията на противника от разширяваща се сила. По същия начин, когато започвате битката, вие също ще намерите възможността да помогнете на вашите предпазни мерки като гледате кратка промоция.

Всеки рунд, който играете, ще ви придобие златни монети. Можете да използвате тези пари, за да закупите нови единици, които да поставите във вашия дворец. Тези единици включват магове, рицари, бомбардировачи и призователи.

Всяка част от вашата предпазлива процедура може да бъде преработена. Можете да добавите още токсофилит и да работите за благосъстоянието на вашия дворец. Въпреки това, можете също така да ремонтирате всеки модул независимо. В момента, когато сте преработили единица няколко пъти, можете да използвате мана, за да ги усъвършенствате, давайки на вашия съперник много по-забележителна сила.