Rhino Rush Stampede


Rhino Rush Stampede е безкраен мач с готини подобрители и детски илюстрации. Не забравяйте да погледнете ъгъла на шамана, където можете да закупите спътници, превозни средства, устройства, редизайн и безсмислени шапки.

Разчистете пътека за това ново, създаващо навик и забавно изживяване в Rhino Rush Stampede! Нашият малък син спътник се завръща за допълнително! Още ПЛОДОВЕ, честно казано!

В момента трябва да му помогнете да победи дълъг път, като събирате сочни продукти от почвените опасности, които могат да му попречат да завърши централната си цел. Колкото повече дължите, толкова повече фокуси осигурявате.

В дивата природа на пустинята един носорог живее със своите същества спътници. Днес нашият светец избра да отиде на екскурзия из пустинята, за да посети всеки свой спътник и едновременно с това да поднови хранителните си запаси. В играта Rhino Rush Stampede ще му помогнете в това преживяване. Вашата личност ще бъде очевидна на екрана пред вас, който ще тича напред, постепенно придобивайки скорост. Ще се появят различни пречки. Вашият светец от овърклок може да ги удари с клаксона си и следователно да унищожи тези артикули. Ще видите храна, разпръсната навсякъде. Контролирайки вашата легенда, трябва да постъпите така, че той да я събере. Всяко нещо, което получите, ще ви осигури фокуси.

Легендата за малкия носорог се завръща и с много повече спътници от преди! Това е мач за бягане на разстояние, в който трябва да бягате и да бързате, за да прокарате посоката си през кашони и възпиращи средства като носорога. Част от тези контейнери са изключително полезни в светлината на факта, че ще имат T-Rex, които могат да позволят на вашия носорог да се зарежда през няколко мили от нивото или ще имат надуваеми, които ще позволят на носорога да се понесе за известно време . В момент, когато пренебрегнете да продължите да надхвърляте очакванията на всички, можете да отидете при маймуната шаман и да вземете някои готини неща, за да продължите заряда да бърза напред.