Yummy Pancake Factory


Yummy Pancake Factory е игра за развлечение, в която смесвате палачинката си и я изпразвате в чинията. Когато вашият топъл кейк е мек и блестящо кафяв, намажете го с различни вкусни добавки. Направете всеки флапджак страхотен! Вкусно коремче! Нищо по-добро от сладка, вкусна палачинка за вашето сутрешно хранене.

Пълният стомах е блажен стомах! Сега е подходящият момент да се насладите на енергията си за храна и да покажете експертните си готварски способности в играта Yummy Pancake Factory! Ще разберете ли как да следвате рецептата малко по малко, за да можете да приготвите идеалните горещи сладкиши?

Следвайте всичко, смесете фиксаторите със сила, не се въздържайте с количествата и изпразнете комбинацията в чинията, за да направите омагьосване! Разкрасете чинията си с храните, отгледани от смляна гарнитура, която харесвате най-много, и се пригответе да оцените с всеки един от спътниците си най-добрата закуска на планетата.

Ние като цяло обичаме да седнем на масата и да опитаме малко чай, за да ядем различни видове възхитителни палачинки. Днес, в друга вълнуваща уеб базирана игра Yummy Pancake Factory, трябва да ви приветстваме да отидете на производствена линия, където се приготвят в модерен мащаб. На екрана пред вас ще се вижда транспортна линия, която ще се движи с определена скорост. На лентата ще има различни хранителни продукти, необходими за приготвяне на палачинки. Над лентата ще видите чиния и тиган. Проверете екрана. С помощта на мишката трябва да приемате определени видове предмети и да ги поставяте върху подходящата чиния. Следователно вие ще създадете куп елементи, от които можете да планирате различни видове флапджакове.