Gun Fest


Контролирайте оръжията си, изберете най-добрите врати и унищожете всички по пътя си.
Опитайте се да достигнете до най-голям брой оръжия, за да убиете всеки един от враговете.

Напоследък нещо ограби банките прекомерно, това е идеална възможност да спрете и играта Gun Fest ще ви помогне, подобно на смел полицай, да се адаптирате към всеки един от престъпните компоненти. Въпросът е да се дублира количеството оръжия. което ви позволява да стреляте от всички бъчви и да изчистите далечни отчаяници в произволен брой. За да натрупате количеството бойни единици, преминете през синия и жълтия ръб. Стреляйте отчаяни, но освен това и варели, опитвайки се да ги прекосите. При което има база на стойност, за да не се пропиляват такси. Трябва да държите най-екстремните оръжия до крайната цел, за да унищожите иноватора в Gun Fest.

Възможността да използвате нещата, които сте научили в училище, най-накрая придружи Gun Fest! Започнете само с едно оръжие и използвайте математическите си способности и способностите си за избягване, за да завършите нива с толкова, колкото е възможно! Убивайте създателите на проблеми по пътя си и експлодирайте техния ван към финала на всяко ниво, за да получите толкова звезди и монети, колкото може да се очаква при дадените обстоятелства.

Направете място, като използвате избраното от вас оръжие, за да унищожите пречките и разделителите. Дръжте очите си на пътя и се спрете на бързи избори, тъй като една грешна оценка може да ви остави без нищо. Въпреки факта, че числовите ще ви помогнат с по-нататъшно разработени избори, можете също да избирате по цветове: синьото увеличава количеството огнестрелни оръжия, които имате, червеното ги намалява, а оранжевото произволно влияе на това число, ако се предположи, че се чувствате смели. Вие получавате монети с всеки крадец, който убиете, които по-късно можете да използвате, за да закупите различни огнестрелни оръжия и да промените напълно външния им вид. Можете също така да гледате кратка реклама, за да удвоите тези монети към края на всяко ниво. Завършете нивата с адекватен брой оръжия, за да предотвратите бягството на хулигани; собственият капитал е във вашите ръце.

Weapon Fest - 3D аркадна игра с огнестрелни оръжия и много интригуващи нива. Пътувайте през сини разделители, за да изградите настоящите си оръжия и се опитайте да стоите далеч от червените разделители. Трябва да заличите колкото се може повече злодеи и да унищожите микробуса им. Можете да закупите различни оръжия в магазина за игри и да се забавлявате добре.