Escape From School


Денят ви в училище най-после приключи, но вие сте хванати в затвора! Как бихте могли да прекарате свободното си време сега? Има само нещо за правене: Бягство от училище!
Разчистете пътя си през пълни с капани вентилационни шахти, домашни стаи и проходи и не ви разкриват! Натрупайте колкото можете шоколадови блокчета, можете да ги използвате за закупуване на нови тоалети! Определено можете да се отпуснете, ако приемете, че сте в застой, наоколо има надеждни подобрители, които да се погрижат за вас! Бихте ли могли по всяко време да се измъкнете от подлата глава и да отидете на училище?

Не всички дубльори се втурват към дома след завършване на примери; престой за игра с другари. Очевидно училищната охрана е против подобни дейности на учениците и по този начин се опитва да ги изгони от училище, като координира цяла поредица от тестове. Ще се опитаме да помогнем на един от тези ученици да остане далеч от съдбата да бъде заловен от пазачите и същевременно да си прекара страхотно, използвайки климата и своя воден пистолет номер едно.