Hero Zero


Hero Zero е MMO свръхчовешка игра. Можете да направите персонализирана легенда и да ги вземете на дуел срещу несериозни и големи мошеници. Можете също така да си сътрудничите с различни играчи и да се биете с тях в PvP. Присъединете се към общо 31 милиона играчи и преминете от нула към легенда!

Променете присъствието на вашата легенда от акценти на тялото до екстри за вашия собствен безпогрешен външен вид. Можете да промените всяка част от външния вид на вашата легенда.

Винаги, когато сте открили стил, който ви подхожда, това е идеална възможност да започнете екскурзията си, за да се превърнете в най-известната легенда в света.

Двубой с репробати, от квартални затворници до втвърдени мошеници и ръководители на тестове. Поемете други светии в онлайн PvP битки или си сътрудничете с тях, за да се справите с създателите на проблеми!

Ще изпитате по целия свят борба с неправомерни действия, постепенно превръщайки се от нула в широко аплодирана легенда с неоспорима сила.

Колкото повече пътувания и битки играете, вие ще изравните и ще осигурите фокуси на способности, които също можете да закупите в магазина. С фокус върху експертизата можете да разширите своята солидарност, инстинкт, издръжливост и знания.

Спасяването на света е доста трудна задача. Това е причината да получите своя собствена тайнствена база под очевидно безобидно селско семейство. Можете да извършите основен ремонт и да го промените, за да получите по-големи награди и да увеличите производителността.