Assault Fury


Четиридесет нива са тесни за вас в интернет играта Assault Fury. Това е стрелец от най-висок клас за хората, които знаят много за тази класификация. Широката гама от оръжия ви позволява да почувствате възможност и да получите най-голямата радост от играта. Донякъде мрачен климат придава на играта автентичност.

Намерете този изключителен стрелец, който предлага няколко тестови мисии! Влезте в армията и се бийте с психологическите бойци, които се опитват да поемат контрол над обществените армейски съоръжения. Изправете се пред тях и защитете близките си - - изпробвайте способностите си срещу тези разумни проекти.

Assault Fury е удивителен мач за стрелба с 40 нива, страхотни илюстрации и рамка за актуализиране.

Assault Fury е глупав и необикновен аркаден трети индивидуален стрелец. В това заглавие вие ​​сте смел войник на съдбата, на когото е поверено да унищожава създателите на проблеми! Трябва да използвате голяма група от невероятни оръжия, например автоматични пушки и ракетни установки.

Наоколо има много кадри и кръв - това е безобразие! На определени етапи вие също ще се биете с няколко на брой надзорници, които е трудно да победите. Не забравяйте да използвате ходовете си нагоре, за да развиете по-нататък своя войник на съдбата, за да можете да завършите мисиите си.

Assault Fury е игра за активност, която беше преработена от мобилни телефони. Това трябва да се вижда на контролите, които са в съответствие с мобилните телефони. Това обаче няма да е много забележителен проблем и можете да оцените битките във враждебна зона. Играта ви предлага мисия с над 40 нива, където можете да унищожите съперниците си. Ако приемем, че в крайна сметка правите точно това, ще се появи последният надзорник. Няма да е толкова естествено да го преодолеете, така че не се напрягайте да използвате снаряди и базуки. След всяко ниво можете да актуализирате оръжието си или да закупите друго. Илюстрациите са нисък клас, но в същото време нищо прекалено ужасно.

Шансовете няма да са в тази нагласа, докато играете тази сериозна игра със стрелба. Ще се насочите към много безсърдечни противници по време на всяка мисия, изпълнена с дейности. Така че не забравяйте да закупите много готини оръжия и хардуер, докато се борите в най-рисковите райони в Северна Африка и след това в някои.