Short Ride


Short Ride е нечестива игра за колоездене, направена от GameTornado. Това е продължение на основната игра на Short Life. В тази сцена нашата легенда не ходи. При равни условия той обикаля с колело. Трябва да му помогнете да обикаля с колело и да се пази от различните рискови предмети, които прегазва!

Страничният поглед върху интерактивността е забавен и ужасен. В случай, че ви ударят статия, можете да освободите придатъци и кръвта ще лети навсякъде! Има различни нива, през които трябва да се играе и всяко от тях представя алтернативен тест и друго подреждане на клопки. Бихте ли успели да завършите това пряко кратко пътуване и да излезете живи?

Short Ride е интернет игра, направена от студио за игри Gametornado. В тази игра трябва да избягвате рисковете, да събирате звезди и да се опитате да издържите ръкавицата на унищожението. Short Ride е продължение на масовата игра Short Life. Качете се на колелото си и помогнете на вашия нещастен ездач да види още един ден!

Short Ride е забавна и потресаващо нечестива игра на ragdoll, която можете да играете в мрежата и безплатно. Управлявайте беззащитен човек на 20 уникални сцени, натоварени със смъртоносни мрежи, подобни на шипове, опасни мини, болтове и значително по -трудни неща, докато карате различни видове превозни средства, подобни на велосипеди или сегвеи. Можете да счупите краката си, да имате ранен удар в гърдите или да загубите ръка, но докато продължавате да ходите, все още има очаквания. Съберете всяка от трите звезди на всяко ниво, за да ги завършите с идеален резултат.

Вие сте самотният човек, който може да реши колко кратко ще бъде това пътуване. При случай, че не гледате колелото си, то много добре може да свърши като светкавица. Ускорявайте и сдържайте надолу в правилните минути, за да стоите далеч от всички примки и да стигнете до крайната цел жив. Бихте ли успели да продължите напред само с едно колело? Качете се на батут с вашия сегвей и съберете всяка от трите звезди на всяко ниво, за да отворите повече нива. Успех, не хапете праха и участвайте в краткото пътуване!

Short Ride е невероятна интернет игра, в която ще имате възможност да карате колелото си. В сравнение с примерните игри, това е малко по -яростно. Възпиращите фактори в тази игра са наистина опасни и могат да навредят на вашия човек. Това е причината да внимавате! Играта ще ги накара да се опитат да се разхождат например под гилотина, като гилотината е остра до такава степен, че може да отреже целия ви придатък. Трябва да бъдете възможно най -предпазливи и да преразгледате усилията си да преодолеете всякакви възпиращи фактори. Има огромен брой достъпни нива и в случай, че се изтощите, можете да направите свои собствени нива.