Tiny Tomb


Младежки проследяващ късмета на име Том намери входа в старинен затвор. Нашата легенда избра да слезе и да го проучи. В Tiny Tomb: Dungeon Explorer трябва да му помогнете в това преживяване. Пред вас на екрана ще видите своя човек, който ще остане в едно от фоайето на затвора. Използвайки клавишите за управление, трябва да накарате вашата легенда да се движи по определен начин. Различни примки ще бъдат намерени навсякъде. Трябва да караш своя светец да ги заобиколи всичките. Освен това накарайте своя светец да събира различни видове предмети, разпръснати извън контрол.

Tiny Tomb е игра за разследване на затвори като roguelike с примерен стил на вокселна изработка.

Разгледайте малките гробни места в тази игра с приятно преживяване. Събирайте монети, ключове и различни предмети, докато се стремите да завършите набор от мисии в тази вълнуваща интернет игра.

Пригответе се да влезете в вълнуващо преживяване в свръхестествен свят в Tiny Tomb! Опитът започва с дързък рицар, който успява успешно да спаси всеки един от своите спътници. За да направите това, трябва да се движите из вселена, пълна с малки плаващи вселени, и да преминете през всички тях, за да постигнете централната си цел.

Във всеки случай, това не е всичко, трябва да се опитате да не попадате под контрола на опасни зверове, които могат да сложат край на живота ви, докато се грижите за мърморещ и неясен звяр. Ще имате възможността внимателно да изследвате факторите на околната среда и да съберете повече от 25 необичайни неща, които ще направят основната ви цел по-лесна и ще осигурят живота ви. Участвайте в интересна среща и я изживейте!