Squid Fighter


Squid Fighter е интересна бойна игра за 2-ма играчи, за да участват в най-зашеметяващите налични двубои срещу отвратителните покрити герои от добре познатото телевизионно шоу. The Squid Game е ужасен телевизионен сериал, в който членовете трябва да изложат живота си на опасност, за да донесат пари. Днес ще се биете ужасно като един от онези забулени мъже или като неистов член.

Участвайте в тази безплатна интернет игра срещу процесора или предизвикайте още един играч да се бори на подобна конзола. Ритайте, удряйте и хвърляйте уникални атаки към противника си, за да го преодолеете. Първичният играч, който спечели два рунда, печели битката. Приятно прекарване на играта Squid Fighter, друга страхотна безплатна интернет игра.

Кръгът на Squid е нещо, което напоследък поглъща личностите на играчите. Варварските тестове са готови за членовете и силна бонанза очаква този или хората, които преминат всяко едно от нивата. Те отиват на тази игра не свободно, а по-скоро от депресия. Всеки играч има свои необичайни условия и причини, за чието уреждане са необходими пари в брой, а в идеалния случай повече. Въпреки това, за целите на някои, тестовете се оказаха прекомерно обезпокоителни и дори не в резултат на физически, а поради морален натиск. Една от тези легенди е член номер едно. Той се разбунтува и се противопостави на стража в Squid Fighter. Можете да му помогнете да победи негодника, в светлината на факта, че играчът не е млад и вашата помощ няма да му се намесва. Във всеки случай, ако приемем, че истински опонент играе за вратаря, ще ви е трудно да спечелите в Squid Fighter.

Безопасно е да се каже, че сте готови да оцените Squid Fighter? Поредицата, съществуваща освен всичко останало, ни представя една безсмислена игра за битка на пътя, в която трябва да се борите, за да издържите нелепо нападение, за да спечелите голямата парична награда!

Трябва да остане един! Така вземете силата си и покажете какъв воин сте в тази зла игра, като унищожите изнервящите си противници, екипирани от главата до петите. Контролирайте ходовете си с точност и участвайте в най-вълнуващия сблъсък, съществуващ освен всичко останало - трябва да остане един!