Saw Machine.io


В вълнуващата нова игра Saw Machine. io, вие и много различни играчи участвате в разрушително съперничество. Конкретен регион, където ще бъде вашият човек, ще бъде забележим на екрана преди вас. Той ще кара крайцера. На колелото на мотора ще има трион преди него. Използвайки клавишите за управление, ще накарате легендата да продължи напред с мотора си из района. Трябва да откриете героите на различни играчи. Това са вашите противници. Когато забележите един от тях, долетете бързо до противника и използвайте триона си, за да унищожите врага. За всеки убит противник ще получите фокуси.

Saw Machine.io е поредната забавна и забавна io игра, в която карате превозното средство с огромен въртящ се трион и биете многобройни твърди врагове!

Контролирайте автомобила си, пълни нива, всяко от които очаква да ударите всеки един от противниците, като ги нарежете на парчета. С всеки смазан противник вие ставате по-големи, по-обосновани и по-рискови, но бъдете внимателни! Всъщност дори и най-малкият противник получава възможност да те смаже тук. Не забравяйте да закупите достатъчно монети - те ще ви помогнат да закупите друго супер превозно средство със значително по-опасен трион!