Tiger Simulator 3D


Tiger Simulator 3D е друга страхотна игра за отдих, донесена ви от CyberGoldfinch. Тигрите са наистина превъзходни и прекрасни същества и понастоящем намирате възможност да възприемете това, което прилича да живеете като тези величествени същества в природата. Вие поемате отговорност за самотен тигър и трябва да се промъкнете из дивата природа и да се опитате да издържите и да се развиете по-нататък.

Трябва да гоните храна и да уловите плячката си, за да си дадете храна и енергия - не забравяйте да пиете и вода. През целия световен справочник можете да извършвате различни задачи за различни същества и герои, за да придобиете злато - можете да използвате това злато, за да разширите детайлите и нивото на сила на вашия тигър. Можете също така да откриете партньор тигър и да създадете свое собствено семейство тигри! Вижте на какво прилича да живеете в дивата природа днес и започнете вашето тигърско преживяване!

Живейте в дивата природа сред ягуари, слонове и охлюви! Tiger Simulator 3D ви позволява да направите забележително чудовище. Можете да гоните плячка и да трупате месо, за да се грижите за семейството си. Говорете с добре разположени тигри, пътешествайте и харчете монети за изключителни награди!

В Tiger Simulator можете да играете работата на тигър и да се скитате из голям свят! Тигрите са забележителни животни и могат да постигнат всичко. В тази игра ще се обърнете към многобройни герои, които издават вашата помощ. Бихте ли успели да завършите всяка една от задачите?

От градове до затънтени гори, бъдете готови да обиколите голям отворен свят. Целта на тази игра е наистина забавна и ясна. Като тигър ви е позволено да правите всичко, което пожелаете в тази игра. Можете да получите различни мисии от различни герои, да преследвате храна и дори да създадете семейство. Можете да използвате вашата конзола и мишка, за да играете тази игра. За да започнете, кликнете върху бутона за възпроизвеждане. След това в този момент изберете сексуалната ориентация на вашия човек и му дайте име. В горния ляв ъгъл на екрана можете да видите данните на вашия човек. Това са благополучие, издръжливост, храна и монети. Губите благополучие, когато търпите изстрел от силни герои. Можете да се възстановите, като ядете. Тигър трябва да бяга! Вашата издръжливост се изтощава, докато бягате, но все пак ще се допълни, когато почивате. Приближете се до човек, за да пътувате, и следвайте указателите, за да достигнете до целта си. Вие набавяте монети, когато завършите пътувания. Събирайте месо като гоните и използвайте това, за да работите върху способностите на вашето семейство. Позволете им да ви чуят как гърмите!

В тази игра ще развиете група тигри. Пътувайте по света и наблюдавайте единични поръчки. Трябва да направите свой личен тигър. Гонете различни същества, работете върху себе си и станете алфа тигър на света. В момента зависи от вас да видите дали можете да го направите. Чейс, бийте се за уважението си и работете върху себе си, тъй като не можете да направите много, без първо да работите върху себе си.