Dinosaurs Merge Master


Dinosaurs Merge Master е спокойна игра, в която комбинирате динозаври и бойци, за да конструирате армия. Всеки път, когато комбинирате героите си, изпробвайте силата си в зоната на военни действия.

Поставете вашите динозаври и човешки шампиони в бойната зона и вижте как се допускат срещу вашите врагове. Похарчете златните си пари, получени от битката, за закупуване на повече единици.

Обединете се, за да създадете силни нови герои със сериозно преследване на сила и благополучие. Продължете да се сближавате, за да фокусирате цялата си сила в една супер единица. Разходът за още едно парче се увеличава с всяка покупка, така че консолидирането става по-трудно в дългосрочен план.

Всеки път, когато комбинирате два нови динозавъра, вие отваряте по-заземен динозавър. Еквивалентът важи за човешките герои! Можете да видите своя асортимент толкова дълго, като докоснете символа на картата.

Не след дълго ще се отправите към преодоляване на нови земи, докато отваряте по-завладяващи и брутални динозаври с неутолим глад за костите на вашите противници.

Dinosaurs Merge Master е спокойна игра с техника, която ще изисква известна инвестиция, когато е имало огромни древни влечуги, криволичещи по земята, живеещи близо до малки кланове от груби индивиди! Между тях непрекъснато избухваха огромни битки, в които обитателите на пещерите използваха камъни и копия, но дори и изключително подготвени динозаври, за да придобият огромна полза над врага.