Classic Spider Solitaire


Чувствайте се свободни да играете тази примерна игра Spider Solitaire. Достъпен е в мрежата и е безплатен. Това е модернизиран и нов поглед върху примерна игра. Достъпен е както в мрежата.

В случай, че обичате Spider, ще ви хареса тази игра. Взехме примерното текущо взаимодействие, което познавате, и направихме прекрасна и освежена форма.

Тази адаптация на Spider включва неограничени безплатни игри, поправки и освен това предполага. Можете да обърнете звука, да зададете автоматично пускане, 1 костюм, 2 костюма и 4 костюма в настройките, заедно с много повече настройки.

В случай, че не сте играли пасианс преди това или не сте успели да запомните как се играе Spider, в този момент можете да разгледате правилата на Spider Solitaire. В случай, че всъщност не знаете дали тази игра на пасианс е предназначена директно, трябва да проучите всеки един от нейните акценти или да разгледате как тази игра контрастира с другите игри на Spider там.

Надяваме се, че ще видите стойността в тази безплатна онлайн игра на пасианс, наречена иначе Gigantic Spider, Relaxed Spider или Spiderette. Ако случайно го оцените, трябва да оцените част от нашите различни игри Пасианс и Пасианс Freecell.

Зловещо пълзене се играе с две пълни колоди. Така че 104 карти заедно. При започване на друга игра 54 карти се разделят между 10 сцени. Първоначалните 4 таблици имат по 5 карти, а остатъчните сцени имат по 5 карти. Горната карта на всяка сцена е обърната с лицето нагоре, докато останалите остават с лицето надолу. Излишните 50 карти са определени в запаса в горната лява част на екрана.

Обикновено можете да преместите карта на карта с по-висока позиция. В случай, че например имате 7 бухалки, можете да го поставите на 8 бухалки или 8 хери, скъпоценни камъни или пики. Така че можете да поставите карти върху различни карти с различни костюми. Целта на играта е да се правят карти в подобен костюм, преминавайки от асо към лорд. Когато имате цял набор от карти, те ще бъдат елиминирани от масата. Това е възможно да се случи, ако поредицата от карти е в подобен костюм.

В случай, че картите в серия са с подобен костюм, можете да ги преместите едновременно. Например, в случай че имате 8 пики до 6 пики, можете да щракнете и да преместите всеки един от тях заедно върху 9 от всеки костюм. Ако приемем, че колкото и да е, имате 8 клуба, 7 диаманта и 6 различни неща, в този момент не можете да ги преместите заедно. В този момент ще трябва да ги преместите поотделно.

Ако приемем, че имате празно таблично поле, можете да преместите всяка карта или непълен бърз в това незапълнено пространство.

В момента, в който нямате повече ходове, които можете да правите на сцената, в този момент можете да докоснете запаса в горния ляв ъгъл. Това ще премести 10 карти, като се започне от запаса към сцените, като се зададе по 1 карта на всяка сцена. Не предлагаме да правите това, преди да сте напълно сигурни, че не са останали ходове.