Dr. Panda School


Dr. Panda School приветства всяко едно от децата да се забавлява в това зашеметяващо училище! Тук те няма да се адаптират просто да инвестират качествена енергия с нашите другари. Д -р Панда е толкова нетърпелив да се срещне с всички тях! Влезте в това преживяване само за няколко минути и посетете всяка една от стаите със скрити същества. Яжте вкусни вечери, намерете лабораторията и общувайте с нови спътници. Вярно ли е, че сте подготвени? Тогава, в този момент, нека започне сега!

Готови ли сте да се присъедините към д -р Панда и неговите спътници за основния учебен ден? Ще бъде толкова забавно! Можете да намерите бара, стаите, лабораториите, коридорите и кухнята. Всичко, от което се нуждаете, е мишката или сензорните контроли, за да се свържете с новите си спътници тук. Децата могат да щракнат или да докоснат героите и всеки един от елементите, за да си сътрудничат с тях. Хранете студентите, отидете заедно с тях за часовете и научете много неща, докато се забавлявате. Във всяка стая различни артикули като дрехи ще ви висят здраво. Можете да им помогнете да се облекат, да търсят играчки и да включат телевизора вместо тях. Има дори стая, където можете да рисувате, рисувате и развивате играчки, за да добавите още забавни към играта! На този етап можете да се запознаете по -лесно с формите, много по -прости! Прекарайте хубави моменти тук с новите си спътници.

Известният д -р Панда отвори свое собствено училище, базирано на обучение. Днес е първият му учебен ден и вие ще отидете заедно с него в играта Dr Panda School. Преди вас на екрана ще видите училищния коридор, където нашият човек ще бъде близо до местата за съхранение. Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите хранилището и да облечете пандата в училищна униформа. По същия начин ще трябва да му дадете различни химикалки и моливи. От този момент нататък внимателно анализирайте входовете, които ще бъдат забележими пред вас. Това са начини за изключителни класове. Като ги въведете, можете да отидете на примери, в които ще ви бъдат показани буквите на буквите по ред, рисуване и във всеки случай готвене. Просто завършете начинанията, които ще се покажат пред вас на екрана.