Aces and Kings Solitaire


Aces and Kings Solitaire е труден кръг от опит, който се играе с 2 тестета стандартни 52 карти. Въпросът е да се създадат четири натрупвания от Ace до King и да останат четири купчини надолу от King до Ace, независимо от костюма, за да спечелите .

13 карти се управляват, за да се запазят две купчини, а по една карта се управлява за всяка от четирите купчини сцени. Една карта се управлява в купчината отпадъци, а останалите карти се поставят отстрани, оформяйки магазина. Купчината сцени може да има само една карта, която естествено се попълва от запаса. Картата може да се управлява от резерв до изгаряне чрез купчина всяка карта на свой ред. Не е разрешено повторно изкупуване. Най-горната карта от две купчини, купчината отпадъци или която и да е купчина сцени може да бъде изиграна на заведението. Картите могат да бъдат премествани, започвайки с една купчина, а след това в следващата.

Когато всички карти се управляват от запасите до отпадъците и играта в никакъв случай не може да бъде направена, можете да се възползвате от награда, за да се опитате да завършите играта.