Dadish


Dadish е сценична игра, в която вие сте татко на репички, който е отговорен за намирането на децата си, които са изчезнали от зеленчуковата корекция. Проучете един вълнуващ свят, изправете се един срещу друг с противници на тема евтина храна и се присъединете отново към Дадиш с изчезналите му деца в това трудно платформинг изживяване. Събирайте звезди, разкривайте мистерии, участвайте в енергичния саундтрак, опознайте забележителни герои, играйте над 50 енергизиращи нива и значително повече! Вярно ли е или не, че сте подготвени за приключението на живота си?
Той е репичка… и още повече баща. Децата му са изчезнали от зеленчуковия фикс и той наистина иска вашата помощ, за да ги проследи!

Проучете един удивителен свят, изправете се лице в лице с противници на тема евтина храна и се присъединете отново към Дадиш с изчезналите му деца в това трудно платформинг изживяване.

Контактна приказка за семейството или репичките. Бащата репичка напуска дома си и се заема с рискованото и дълго преживяване. Младите му репички-млади са го напуснали или са заловени. Те са изчезнали, така че бащата ще ги издири. Вашата работа в тази игра е съпътстващата: наистина искате да помогнете на репичките да си върнат децата! Вселената на Dadish е пълна с изумителни брилянтни снимки, истории и забавни дискусии. Ще преминете през нивата в търсене на малките и ще постигнете основната си цел!