Bowmania FRVR


Насочете, стреляйте и удряйте меко око! Може ли да се каже, че сте най-добрият токсофил на планетата? Най-добрата игра за токсофилизъм както за начинаещи токсофилити, така и за опитни аса с лъкове! Покажете на спътниците си кой е най-добрият стрелец! Пригответе се за истинска дейност по токсофилизъм! Вземете лък и болтове, насочете внимателно и се опитайте да раздвижите нещата из града на дъската.

Вземете своя лък и изпробвайте способностите си! Пригответе се да избягвате движещите се завои и наблюдавайте последователно остатъчните си болтове.

Bowmania FRVR е игра с лък с цел ефективно да свали всяка една от целите.

Bowmania FRVR - оръжие, което е било ефективно използвано през Средновековието. Токсофилитът служи в армията и участва в битки, а хората, които великолепно претендираха за лъка, дори се открояваха завинаги. Със сигурност познавате един от тях - това е Робин Худ, главата на нормалните хора. В съвременния свят лъковете и болтовете се използват изключително в спорт или в организирани битки. За хората, които трябва да се почувстват като герой на средна възраст, те могат да работят по стрелба в полетата на играта Bowmania FRVR. Ангажиментът е да ударите кръгови фокуси върху това движение, движение, промяна на позицията с всяко ново начинание.