Heads Mayhem


В Heads Mayhem се подгответе за преживяване, заредено с активност! В тази забавна игра за мултиплейър дейност ще получите една от дивите скалаваги и ще се изправите срещу останалите. Можете да играете или срещу процесора, или срещу вашите спътници! Вашата цел е да убиете всички освен себе си в избрания от вас етап. В момента, ако сте подготвени, какво ще кажете да открием кой ще бъде единственият оцелял!

Тази забавна игра за мултиплейър активност приветства вас и вас, спътници в голяма битка! Изправете се срещу процесора или вашите спътници, за да се превърнете в най-заземената глава на различни етапи! Ще ви бъдат дадени 8 уникални етапа, които можете да изберете безрезервно за вашата битка. Изберете един от единадесет интересни героя, които седят здраво за вас в началото и натоварете оръжието си! Играта също така представя различни алтернативи на оръжия, като огнестрелни оръжия и бомби. Независимо в случай, че играете единично или с придружители, ще използвате конзолата си за игра. В тази безумна игра просто имате главата и оръжието си. Така този с повече убийства печели. Съберете живота и боеприпасите, за да останете на върха и дайте на тези различни глави адския огън! Успех и приятно прекарване.

Heads Mayhem е игра за стрелба, в която ще се биете на сцена срещу различни играчи. Целта на играта ще бъде да изхвърлите колкото се може повече противници, докато играта е в ход. Можете да ги убиете, като използвате оръжие или като ги избутате от сцената. Към началото на играта всеки от вас има 5 живота, запомнете това. Най-доброто оръжие в играта е RPG, така че се погрижете да не бъдете ударени от това. Играта може да се играе от до 4 играчи на самотен компютър или можете да играете срещу ботове. Има много оръжия за разглеждане и съвкупност от 8 ръководства, така че, моля, трябва да играем!

Супер изживяване, заредено с активност, започва с Heads Mayhem! Единадесет разнообразни развлекателни персонажи в играта, осем отличителни ръководства за играта и различни възможности за избор на оръжия ще ви седнат в тази игра! Освен тези, има четири отличителни режима на игра като режим за единична игра и 2,3,4 режима за игра!

В момента, в който започнете друга игра, играчите ще имат 5 живота. В случай, че трябва да победите съперника си, трябва да използвате огнестрелно оръжие, за да изтласкате противника си от сцените. Най-забележителното оръжие в тази игра е RPG, но трябва да бъдете предпазливи, преди да разредите това, тъй като може да ви накара да паднете от силата на съпротивлението си при изстрел. Моля те! Обадете се на спътниците си сега и имайте енергия заедно!