GP Moto Racing 3


GP Moto Racing 3 предлага едно направо вълнуващо и интересно 3D изживяване с каране на крайцер. Играчите ще се изправят един срещу друг срещу вероятно най-талантливите и опитни противници в играта. С разумни контроли, играчите трябва да доминират в режисьорския пазарлък, задълбочено разбиране на улицата, за да надхитрят съперниците си. Законите на науката за материалите приемат неотложна роля в продължаващото взаимодействие, което кара всеки състезател да се чувства валиден. Играчите могат да разглеждат различни режими на игра, а определените песни дават визуално удоволствие. Острите завои очакват играчите да забавят скоростта, но правите отчитат пълно увеличение на скоростта, оставяйки противниците в остатъка.

GP Moto Racing 3 ви приветства да участвате в една необикновена 3D игра с крайцери, в която трябва да се борите с най-трудните и най-опитни съперници. Ще разберете ли как да ги изоставите всичките заради доминацията ви в режисьорската пазарлък информация?

Законите на физиката ще поемат значителна роля във вашата подкрепа. Изберете своя режим на игра №1, наблюдавайте изчерпателно пистата, докато вървите, намалявайте скоростта в най-усъвършенстваните завои и натискайте педала за газ на правите, за да изоставите всеки човек, който наистина мисли да ви задържи. Разумни контроли, изключителни пространства и много глупости ви търсят от другата страна на екрана.