House of Hazards


House of Hazards е отклоняваща и тестваща квартална игра за мултиплейър дейности, в която целта е да се изпълнят поръчките около къщата, като същевременно се поддържа стратегическо разстояние от безумните опасности. Играйте с до 4 играчи, които могат да бъдат спътници или компютри.

Как предварително бихте могли да излетите от Къщата на опасностите? След като се събудите, отивате в тоалетната, след това изпивате еспресото си, поливате цветовете и проверявате падането на писмото си, след като отидете на работа. Това е всекидневният ви график. Във всеки случай има няколко опасности и възпиращи фактори, които трябва да избегнете, докато правите всяко нещо, преди да излезете.

Например може да бъдете нападнати от входа на кухненския шкаф и фурната с тостер. Или отново, когато отидете в детската стая за поливане на цветята, може да бъдете нападнати от люлката или играчките. Освен тях, шоковите опасности ви очакват в различни части на къщата. Вероятно ще излетите от къщата възможно най-бързо, като избягвате рисковете и пречките.