Escape Out


Играйте Escape Out, за да се сблъскате с най-вълнуващия затвор, избягал от изживяванията някога! Не само ще избягате от затвора с висока степен на сигурност, но освен това ще съберете перли, за да си извадите нови неща от пластмасата. Можете да откриете различни съюзници, докато се насочвате да се грижите за вас. В момента, когато сте готови да завършите тази опасна мисия, трябва да започнем играта!

Представете си, че сте в затвора, натоварен с брутални пазачи, и трябва да се измъкнете от това място при първа възможност. Това, което е приемливо за този затвор, е различно състояние под него. В момента, в който започнете играта, помогнете на задържания да открие вата си, като зарови земята на килията си. Използвайте мишката, за да заровите земята и да му отворите маршрут. Ще видите кутии за пари в играта и съдбата. Съберете пари от играта, като разширите пътя към тях. В случай, че видите различни задържани, докато се насочвате към стъпала, които ще ви позволят да излезете там, където камионът очаква, помогнете им при пътуване. Можете да закупите нови неща и превозни средства с парите, които сте придобили в играта. Докато карате задържаните да се движат, можете да направите различни начини за едновременно отпадане на съдбата. Най-добър късмет!

Преживяванията за бягство никога не са били толкова забавни. Спасете себе си и приятелите си от изненадващи примки и интересни пречки. Разкрийте правилния начин и се възползвайте максимално от възможността си.