Candy Match


Candy Match е великолепна игра с три мача, в която трябва да се опитате да комбинирате различни ароматни сладкиши! Трябва да се опитате да завършите всяко ниво и да постигнете очакваните цели. Има много нива за игра и несъмнено ще ви ангажира за доста време!

Обърнете специално внимание на комбинациите от бонбони, които могат да ви донесат резултат и да изчистят многобройни сладкиши на двойно. Илюстрациите са страхотни, а интерактивността наистина създава навик. Може ли в даден момент да изложите на показ способностите си за мач-три и да завършите всяко ниво?

Това сладко коте има много сладкиши, които да свържете заедно в това пленено царство. Бихте ли могли да му помогнете по всяко време по време на това, което със сигурност ще бъде великолепно изживяване в тази игра с гатанки 3 мача? Ще трябва да свържете тези експлозивни десерти. В случай, че можете да координирате поне пет, те ще експлодират.

Време е да съпоставите сравнителни конфекция и да ги накарате да изчезнат! Задържайте нищо резултат! Внимавайте за числото в най-високата точка на екрана на играта, за да се запознаете с целта си за всеки етап. Редовете и секциите се броят и вие искате да стигнете до основния резултат независимо!