Battle for the Galaxy


Battle for the Galaxy е ММО-система на много етапи, поставена в космоса. Вземайки мотивация от най-високо оценените научно-фантастични RTS игри, трябва да съберете и развиете своята база и военна мощ достатъчно невероятни, за да атакувате противници, да ограбвате активи, да охранявате базата си и да придобивате декорации. С ярки 3D визуализации и изключителна музика, това е фантастично решение с очакването на безплатни игри, базирани на програми.

Battle for the Galaxy е идеална за геймъри, които обичат да събират епични планетни постове и сили, които са адекватно невероятни, за да унищожат колосалните селища на съпротива като светкавица. Тази колосално забавна игра може да се играе директно във вашия интернет браузър - не се изисква регистрация! Станете командир и управлявайте вашата звездна армада.

За да изградите невероятна галактическа армада, имате нужда от здрава база. Осигуряването на вашите ресурси трябва да се разглежда по подходящ начин, както и на нападение. Има над 20+ структури за разработване и редизайн в Battle for the Galaxy. За да защитите основата си, можете да сглобите разделители, заслони, кули на тесла и други оръжейни оръжия с огромно въздействие.

Има набор от военни структури за предоставяне и преразглеждане на вашите способности. Например Техническата лаборатория развива нови иновации, за да придаде на вашите войници по-чувствителна сила при нападение. Изградете корпоративен щаб и ще бъдете квалифицирани да кандидатствате за компания, където можете директно да поискате правомощия от партньорството. Не само бихте могли да изисквате войски, но също така получавате няколко асансьора, за да ускорите напредъка си в играта.

Битките са начинът да напреднете и съблазнително забавно да участвате. Борбата с различни играчи няма просто да разшири нивото ви, това е всичко друго, но шанс да съберете техния Titanium, основните пари за закупуване и препроектиране в Battle for the Galaxy. Можете да съхранявате вашите Titanium отдалечени структури около вашата основа.