Battle for the Galaxy


„ Battle for the Galaxy“ е игра с методология на ММО на различни етапи, поставена в космоса. Вземайки мотивация от най-възхваляваните научно-фантастични RTS игри, трябва да изградите и разширите своята база и военна мощ, достатъчно невероятни, за да атакувате врагове, да ограбвате активи, да пазите базата си и да печелите декорации. С ярки 3D визуализации и невероятна музика, това е превъзходно решение с очакването на безплатни програми, базирани на игри.

 Battle for the Galaxy е идеална за геймъри, които обичат да събират епични планетарни крепости и сили, достатъчно новаторски, за да опустошат огромни съпротивителни селища като светкавица. Тази изключително забавна игра има право да играе законно във вашия интернет браузър - не се изисква регистрация! Станете командир и управлявайте вашата звездна армада.

За да създадете новаторска галактическа армада, имате нужда от сърдечна база. Осигуряването на вашите обезщетения трябва да бъде обърнато на внимание като нападателно. Има над 20+ структури за изграждане и актуализиране в Battle for the Galaxy. За да охранявате базата си, можете да изградите разделители, заслони, кули на тесла и други съвременни оръжейни предпазни средства с титанични удари.

Има набор от военни структури за предоставяне и препроектиране на капацитета ви. Например Техническата лаборатория развива нови постижения, за да придаде на войниците ви по-нестабилна сила при нападение. Произведете корпоративна централа и ще бъдете квалифицирани да кандидатствате за партньорство, където можете да поискате законно правомощия от предприятието. Не само бихте могли да изисквате войски, но също така получавате няколко асансьора, за да ускорите напредъка си в играта.

Битките са начинът да напреднете и пристрастяващо да се насладите. В борбата с различни играчи не само ще изградите нивото си, но е и повод да съберете техния Титан, основните пари за закупуване и препроектиране в Battle for the Galaxy. Можете да съхранявате вашите Titanium отдалечени структури около вашата основа.