Smashy Duo


Smashy Duo е бързо движеща се аркадна игра, в която контролирате две легенди, които се борят, за да ударят колкото се може повече зверове и зомбита, преди да бъдат извадени. Разстреляйте тенис способностите си и разгромете колкото се може повече зомбита. Играйте Smashy Duo на Igrifree и отворете катализатори и светци, за да направите вашата интерактивност наистина зареждаща. Играта Smashy Duo дори включва световни класации, така че можете да възприемете как вашите смазващи способности се натрупват! Играйте Smashy Duo за нищо във вашата програма и прекарайте няколко добри времена, заличавайки колкото се може повече авангардни зверове!

Специална високоскоростна игра за аркадни дейности, в която контролирате 2 героя да удрят като множество зверове, преди един от тях да бъде свален от сцената.

Включително лесен контрол на докосването, при който всеки несъмнено може да влезе и да играе, без да преминава през сложни инструкции.

Ще бъдат отворени повече от 100 герои, където всеки има свой собствен изключителен външен вид и аудио сигнал.

5 изключителни бонуса за подобряване на страстта, която се крие във всеки мач, който играете.

Имайте предвид, че това може да е най-вероятно най-формиращият навик кръгове някога.

Помогнете на нашите две основни легенди да ударят колкото се може повече зверове като зомбита с помощта на техните ракети! Отворете повече от 100 легенди!

Двама малки светци се нуждаят от вашата скорост, за да се пазят от зомбитата. Играйте тук в Smashy Duo, нова забавна игра за нищо. Допълнително развийте резултата си с мотива, че играта има световна класация.

Покажете своите способности за тенис и разгромете колкото се може повече зомбита. Играйте Smashy Duo  и отворете катализатори и светци, за да направите играта си енергична. Играта Smashy Duo дори включва световни класации, така че можете да наблюдавате натрупването на опустошителните ви способности!

Управлението в играта Smashy Duo на компютъра се извършва с помощта на мишката и клавишите на конзолата.