Construction Set


Съберете богат асортимент от блокови структури и сцени в тази примерна конструкторска игра. Започнете като детски разработчик и изравнете пътя си до постепенно сложни набори за разработка. Тази размотаваща и изпълняваща игра със сигурност ще ви върне към творческия ум и забавление на младостта ви!

Опънете своята иновативност и упражнявайте ума си с приятни пъзели за развитие. Временно несъдействащ ум или психологическа бариера? Претърпете го със смазваща тежест с тази игра за изграждане на BLOCKbuster!

Следвайте директното ръководство на екрана, за да създадете свои собствени блок-шоу тапи като безцветни песъчливи 3D модели! Проследете правилното парче и просто докоснете, за да го добавите към вашата измислица. Блестящите парчета и разкошните сцени правят тази структурна игра шум за разработчиците, при равни условия!

В Constructor 3D никога не е нужно да се стресирате, ако загубите парче или любопитни блокове, разделени и навредите на пръстите си, тъй като всичко е виртуално! Включете се в забавлението без бъркотията или неволното стъпване на играчките.