Santa Haircut


Santa Haircut е забавна игра за прическа, включително Дядо Коледа! Сейнт Ник се подготвя за коледната нощ, така че отива в салона ви, за да се преобрази. Какво ще кажете да му помогнем да подстриже хаотичната му коса и да направим най-доброто преобразяване на косата, което може да получи. Можете да го обличате към финала, за да усъвършенствате новия му облик! В случай, че ви харесва тази игра, трябва да опитате да оформите прическата на обичайния клиент.

Утре е Коледа и Дядо Коледа трябва да отиде на своето риалити посещение, за да постави подаръци под дърветата за младежите. Но преди това той трябва да се погрижи за себе си. Вие в играта Santa Haircut ще му помогнете в това. Трябва да подстрижете косата на Дядо Коледа. Пред вас на екрана ще видите нашия човек, седнал на седалка пред огледало. Отдолу ще има контролно табло с инструменти за стилисти и различни продукти за грижа за красотата. Първо трябва да измиете косата на Дядо Коледа и след това да изсушите косата си със сешоар. От този момент нататък, с помощта на четка и ножица, ще придадете прическа на Дядо Коледа.

Подгответе се за Коледа в тази глупава игра за преобразяване! Направете нещо невероятно за Дядо Коледа, за да го накарате да изглежда толкова светъл и хубав, колкото някой може да си помисли, че е възможно. В момента, когато сте напълно завършени модели на Дядо Коледа за окончателна коледна картичка. Направете предварителен преглед и най-популярната тенденция на Дядо Коледа. Можете дори да му дадете лакомства!