Dead Again


Добре дошли в заредената с адреналин вселена на Dead Again , вълнуваща игра, която ще ви държи толкова нетърпеливи и тревожни, както винаги. В това дистопично изживяване ще се изправите срещу упорития прилив на немъртвите, докато изследвате измамни сцени и се борите за своята издръжливост. Потопете се в задържаща сюжетна линия, пълна с напрежение, тайни и непредвидени обрати. Със своята очарователна интерактивна механика, различен състав от герои, широк запас от оръжия и нива на тестване, Dead Again предлага живо игрово изживяване като никое друго. Пригответе се да освободите способностите си, да надхитрите рояците зомбита и да преработите съдбата на човечеството.

Dead Again е игра, изпълнена с активност, която обединява компоненти на издръжливост и техника. Играчите са тласкани в дистопичен свят, нападнат от рояци немъртви. Основната цел е да изследвате рискови условия, решително да убивате зомбита и да се дължите въпреки всичко. Играта предлага набор от механики за постоянно взаимодействие, включително активи на дъската, секретност и стратегии за битка. С всяко ниво трудностите стават все по-необикновени, очаквайки играчите да използват мозъка и способностите си, за да останат живи.

Смъртта беше подходяща, за да не задържи тези коварни духове. Защитете се от нашествието на зомбита, вампири, привидения ... оттам нататък небето е границата. Колкото повече играете, толкова по-заземени стават те. Дължи се колкото дълго можеш, но е неизбежно, преди да си... МЪРТВ още веднъж.