Press to Push


В новата изумителна игра Press to Push ще работите в дистрибуционен център и ще натоварвате различни неща. Преди вас на екрана ще видите бойното поле, на което ще има изключителна джаджа. Преди него ще бъдете със сигурен размер. Зад тях ще има необичайни отвори. Трябва да установите определен вид граници, за да докоснете притурката. Тогава в този момент извън системата ще се премести извънреден контролер, който след прекратяването ще премести контейнера и той ще бъде лишен.

Засенчените квадрати трябва да бъдат предадени на техните индивидуални нюанси. Натиснете зеления улов, за да избутате квадратите наоколо. Няколко нива имат различни сенчести квадратчета, но само едно оттенък. Предайте законното засенчване на порта и той ще превключи тонове. Страхотна пъзел игра на индустриално съоръжение!

 

В „Press to Push“ вие сте асо квадратната машина, с абсолютна команда над квадратни буталки, квадратни производители и транспортни линии! Целта е да закарате квадратите в определените им дупки, използвайки различните машини, но в тази несигурна игра на гатанки нищо не е толкова основно, колкото изглежда. Въпреки факта, че играта започва от основно, колкото повече нива завършите, толкова по-непредсказуема става играта. От нищото не трябва да побеждавате нива, където трябва да направите правилно организираните площади или да ги транспортирате по транспортни линии или да подреждате квадратите един в друг в допълнителни дълбоки дупки. Това е истинско предизвикателство за церебри! Колкото по-ползотворен ще получите, толкова повече пари печелите и тези пари могат да бъдат изразходвани за отваряне на нови кожи в играта! Бихте ли успели да завършите достатъчно нива, за да ги съберете всички? Станете квадратният Press to Push в тази странно изпълняваща и балансирана игра днес - просто натиснете, за да натиснете този бутон за изтегляне!