Subway Bunny Run Rush Rabbit Runner


Може спокойно да се каже, че сте фанатик на масовия тест за бягане на име Subway Surfers? Шансът наистина е, че трябва да оцените Subway Bunny Run Rush Rabbit Runner, което не е точно удоволствие за всяка от любимите мачове. В тази прясна от пластмасовата игра с ново изживяване трябва да контролирате очарователно и палаво малко зайче, което е на мисия на мисия да грабне много моркови за този Великден. Въпреки това, пътят му е натоварен с опасни препятствия, които ще се опитат да му попречат да продължи напред.

Като гениален геймър вие осъзнавате как да се справите с превенциите и да държите човека си напред, докато стоите далеч от възпиращите фактори. Вашият човек ще продължи да тича, но трябва да контролирате заглавието му. Накарайте го надясно, наляво и в няколко случая се плъзнете през възпиращите средства, като в същото време съберете колкото се може повече моркови в тази игра на HTML5 етап! Направете каквото е необходимо, за да не се свържете с вашия човек с камъни, препятствия и някои други камъни, иначе ще загубите играта си!

Не забравяйте да събирате скъпоценните камъни по пътя, за да подкрепите резултата си в тази игра с нов опит. Тази изключително навична игра и дръзка игра, която подчертава основните контроли, страхотните ярки илюстрации и постоянното текущо взаимодействие. Може да отделите малко усилия, за да поддържате скоростта на играта. Както и да е, бихте могли да оценявате този тест за заек отново и отново, в случай че сте го играли за няколко минути. Успех да останете до степен, до която това би било възможно, за да направите най-добрия си нов резултат!

Tram Bunny Run Rush Rabbit Runner Game !!! е бърза директна игра, която формира навици и е с основни контроли. Вашата основна цел е да съберете морков в дълбокия град, без да се отчита фактът, че този град е натоварен с препятствия. Наред с начина, по който ще изпитвате награди като магнити, които ще ви помогнат с набирането на фокуси. В игрите на зайци освен това бъдете предпазливи, стойте далеч от камъни, камъни и препятствия, когато се свържете, играта приключи.