Mora Rush


В новата интригуваща игра Mora Rush ще участваме в малко уникално състезание по бягане. За да ги спечелите, ще ви трябват вашите способности в играта камък, ножици, хартия. Пред вас на екрана ще видите своя човек с длан, а не с тяло и глава. На знака вашият човек, който постепенно се движи, ще тича по улицата, като бавно се движи. Погледнете внимателно екрана. Преди легендата ще видите пречките, които се появяват. За да ги предадете, трябва да използвате уникални клавиши за управление, които отговарят за дейностите на дланта. Всяка пречка ще има свое собствено движение. С крайната цел да разберете това в играта на основния етап, има помощ, която с желание ви уведомява за вашите дейности.

В Mora Rush това е идеална възможност да спрете всички конфликти! Сблъскахте се със значително по-вълнуваща игра от примерната игра с ножици за каменна хартия! Имате избор да играете срещу компаньон или срещу компютъра. Правилно ли е да се каже, че сте готови да сложите край на споровете като цяло? Късмет!

Предполага се, че сте запознати с кръга камък, хартия, ножици, в случай че в даден момент имате нужда от подкрепа, за да решите съществен избор, като например кой ще управлява превозното средство или кой ще мие чиниите. Знаете ли, че в Япония няма какво да се шегувате? Janken, както е известен в Япония, беше известен в Япония много преди някой на Запад да разбере за него. От този момент нататък светът се промени значително. Тази игра в момента е достъпна за игра дори в мрежата! По този начин в тази игра вероятно ще промените състоянието на ръката, като изберете една от трите перспективи за засенчване. Ще загубите играта, ако изберете грешен избор или щракнете твърде рано или след точката без връщане. Победете всички пречки и сменете пръстите си според подканите, докато спечелите! Късмет! Това е идеална възможност за справяне с всеки един от конфликтите.

Ако приемем, че сте ентусиаст на образцовата игра на камък хартия-ножица, това е идеалната възможност за вас да участвате в това забавно и креативно изпълнение на играта Mora Rush повече от всякога! Контролирайте червена ръка на голиат и бягайте постоянно по безкраен препятствия.

Всяко препятствие ще бъде с алтернативен тон, което означава, че ще трябва да направите алтернативна форма с ръката си, като приемете, че трябва да ги заличите и победите. Скалата бие ножицата, хартията бие камъка и ножицата бие хартията. Звучи просто, нали? Използвайте своите поразителни рефлекси, реагирайте възможно най-бързо, придържайте се към указанията внимателно и се забавлявайте!