Like a King


В играта Like a King трябва да сте на мястото на лорд. Освен това това означава, че имате огромно задължение по отношение на съдбата на вашето царство и всеки един от неговите поданици. Недалеч от вашите граници е дворецът на злобния звяр, който в крайна сметка ще ви нападне. Важно е да се протегнете отвъд него, но първо укрепете гърба си. В споделения с вас домейн сглобете мини, навеси, които ще дадат на вашите военни всичко, което искате. След това, в този момент, предайте герои, свързвайки вашата кралска резиденция и тази на противника с линия. Уверете се, че имате повече сила от врага, във всеки случай разгромът в Like a King е неизбежен.

Like a King е игра за защита на върха и изграждане на палуби, направена от LAK Games. Вие сте владетел, който трябва да се бори с различни владетели, използвайки и присъединявайки се към единиците във вашия асортимент от карти. Всяка карта е единствена по рода си единица, която можете да използвате на предната линия. Някои от тях нападат врага, но някои от тях копаят злато и изненадващо разпръскват примки за противниковата единица. Изпълнете мисии, изработете солидна колода и най-вече планирайте възхитително да бъдете единственият истински лорд, който стои.

Докоснете незапълнената плочка, за да генерирате единица. Определете граница от единицата до противниковата единица, която трябва да атакувате. Актуализирайте стратегиите си и унищожете всички противникови единици, преди вашите единици да бъдат унищожени.