Lazy Orcs: Arena


Днес ще отидете в реалността, където живеят орките. Когато се съмнявате, орките не са изключително блестящи животни, но за това имат големи мускули и сила. Оркските кланове имат доста елементарна и груба релаксация. Яжте, тренирайте и покажете своята солидарност от съперниците в полето. Така всъщност ще се отнасяте към играта "Апатични орки: Арена".

Случаите на играта ще се развият в малко селище на орки. Вашето начинание е да копаете злато, да сифонирате сила и да ядете. За да ускорите това множество цикли, наистина искате да съберете толкова много злато, колкото може разумно да се очаква, и да започнете да купувате основни ремонти. Те ще донесат значително повече полза от всички дейности. Като цяло наистина искате да спечелите няколко пъти. Между битките ще имате 3 минути, за да сифонирате по-ентусиазирано. За триумфи в полето ще получавате пари. Помислете за стратегия, чрез която ще сифонирате точно и няма да седите безкрайно. Пожелаваме ви късмет и да участвате в играта.

Lazy Orcs: Arena се присъединява към три класа игри в една игра: парична система, бойно поле и кликер. Ще отидете в територията на орките. Там владетелят хленчи за поданиците си. Те са напълно летаргични и нямат никакво желание да правят каквото и да било, още когато това е била страна на доблестни диви бойци. Използвайки случая на един орк, трябва да покажете, че не всички неща са загубени, припомнете си бележките. Трябва постоянно да контролирате дейностите на легендата. Той ще копае злато, за да засили последващите си дейности. Прибирането на зеленчуци в детската стая ще добави солидарност към сърдечния мускул, вдигането на товари ще източи мускулите на ръцете и краката. В определеното време трябва да повишите степента на чар и постоянство преди размяната с мотива, че след изтичане на времето легендата трябва да влезе в бойното поле и да разбие случайно избран противник, който има тенденция да бъде или митичен звяр или някой друг звяр в Lazy Orcs: Arena.