Stickman Bridge Constructor


В Stickman Bridge Constructor, поемете отговорност за персонажа на фигурата на стик! Отмъкнете си чука и носете твърдата си шапка на основание, че задължението изисква! С изкачването на населението обитателите се нуждаят от нови улици и разширения, за да разширят града. Вие сте наистина невероятен работник наоколо и трябва да започнете развитието. Какъв брой скелета бихте могли да изградите?

Градският хоризонт подобрява основите, докато започнете работа. Може да изглеждате така, сякаш детска рисунка с вашата огромна кръгова глава и тяло, направени от прави линии, обаче това не променя начина, по който сте упорит човек. Вашата цел в тази игра е да работите колкото се може повече разширения. Има само едно безкрайно ниво и вие ще се опитате да достигнете степента, в която можете. Използвайте мишката, за да играете играта. Вашият човек ще се разхожда сам, но ще спре, след като стигне до дупка между етапите. Натиснете и задръжте левия фиксатор на мишката, за да създадете разширение, и доставете улова, за да спрете. Трябва да се съсредоточите върху това да направите разширение, което да се координира с размера на отвора. При случай, че направите кратък, вашият човек ще падне и ще трябва да започнете отново. Ще изпитате дупки с различна ширина. В случай, че са достатъчно близо една до друга, можете да опитате да преминете поне една малка дупка с достатъчно дълго скеле, но когато се сблъскате с огромна дупка, не поемайте никакви рискове! В най -високата точка на екрана можете да видите резултата си, който допълнително е количеството дупки, които сте преминали.

Какво може да се каже за тестване на вашия спътник с една много игра? Опитайте се да отидете колкото е възможно повече с човека с пръчки, като изградите разстояния на етапите, всяка от които има различна ширина. При случайността да построите скелето по -голямо от сцената, вие падате. Направете го с внимателна ширина и спечелете теста.

В играта Stickman Bridge Constructor трябва да помогнете на цветния индивид, който всички наричат ​​стикмени. Днес той трябва да направи внезапен скок в търсенето на високите етапи, между които има алтернативно разстояние. Трябва да съберете разстояния между тях, за да гарантирате, че нашият светец е имал възможност да продължи с развитието си. Стикмен ще продължи напълно сам, всеки път спирайки преди следния риск. Трябва да прецените разстоянието до следното място и да започнете да изграждате скеле. Това трябва да е възможно с помощта на левия бутон на мишката, като го задържите известно време. От дължината на закрепването и ще разчита на дължината на сглобеното скеле. Колкото по -разширена смачкана мишка - толкова по -изтегленото скеле завъртете играта Stickman Bridge Constructor. От време на време дължината на скелето не е значителна, но в някои случаи трябва да изберете точно дължината, тъй като може да се случи, че срещите ще бъдат изключени, краят му ще завърши много по-далеч от друг сайт и след това нашите стикмени се спускат след като пристигнат накрая на силна повърхност. За тази ситуация стикменът на играта: Дизайнерът на разширението ще бъде завършен и трябва да започнете отново през цялото време. Колкото по -далеч можете да преминете, толкова по -трудно ще бъде да изберете идеалната дължина на удължението, опитвайки се да го задържите точно в централните области, с напълно различни ширини.