Family Nest: Royal Society


В един момент получавате писмо от далечен член на семейството, за когото никога не сте знаели. Нещастникът се е разболял и последните му желания са да ви предаде ценното си ранчо. Можете ли да наблюдавате всичко едновременно и с почти никакво участие в играта Family Home: Imperial Society?

Сега е идеалното време да тествате изключителния си лимит на обучение и фантастичните си характеристики, които контролират всичко около вас, докато се развивате, събирате естествени вещества, преправяте няколко слаби структури и се справяте с вашите мили създания, за да получите невероятни нови предмети, които ще ви позволят да внесете един тон пари в брой. Избавете отново този прекрасен бизнес от пълната разруха и станете най-екстравагантният животновъд в цялата нация, намерете истинския си таен начин на препитание и участвайте в новия си живот без ограничения!

В тази удивителна система за тестване на чифлик можете да продължите със съществуването на животновъд, като събирате реколтата си, продавате добивите си и закупувате нов добитък, за да добавите към асортимента си. Ще имате ценния шанс да проучите нови места и да се срещнете с нови герои, наред с това да се сблъскате с върховете и слабите точки на култивирането на живота.

Млада дама на име Джейн придоби от своя далечен член на семейството чифлик, разположен на отделно място близо до планините. Вие в играта Family Home Imperial Society ще помогнете на младата дама да поддържа ранчото. Пред вас на екрана ще се види района, в който ще се намира вашият чифлик. Трябва да развиете земята и да я засеете с култури. Докато жътвата узрява, вие ще отглеждате домашни същества и различни птици. В момента, когато добивът е готов, трябва да го съберете. Можете продуктивно да продадете следващите налични артикули. С връщанията можете да закупите апарати, зърно и различни домашни любимци. Можете също така да наемете няколко групи, които да работят с вас.