Horse Simulator 3D


Horse Simulator 3D е страхотна 3D игра за отдих, в която можете да усетите на какво прилича да бъдете пони на прекрасен остров! Изпълнявайте различни задачи, създайте възхитително семейство, спечелете различни съперничества, направете понито си по-обосновано и по-отлично, озарете дома си, бийте се с ловци на задънени гори, помагайте на други герои и правете значително повече!

Помогнете на местните жители в различни задачи. Защитете хората и съществата от заплаха. Играйте различни по-малки от обикновено игри. Състезавайте се в скоростни състезания с различни същества. Много повече преживявания са висни за вашето пони!

Островите са рисковани, трябва да откриете кооперация, с която да имате малки кончета. Повишете нивото на понито си и подобрете качествата на вашите роднини!

Понито може да посети дома си. Понито може да си почине и да придобие друга сила за своите екскурзии. В момента, когато сте у дома, можете да откриете много очарователни неща. Купете повече неща за вашето пони, за да го направите по-обосновано!

Променете присъствието на понито, както искате. Решението е обилно. Можете да откриете различни видове кожи, забавни шапки, седла за езда и щит!

За да се придвижите в гората, трябва да използвате всички перспективи! Придобийте прозрение, като изпълнявате задачи, нападате различни същества и събирате храна. Когато нивото ви се повиши, можете да прекарате фокуса си върху нападение, енергия или живот. Достъпни са и необичайни способности, които ви позволяват да ускорите.

По време на вашия опит ще видите широка гама от животни. В задънените гори има различни ловци и тревопасни животни. Разхождайки се из дървесината можете да срещнете зайчета, елени, диви прасета, кози, шлемове и дори лисици. Понякога по-рискови животни идват в гората. Трябва да сте настроени да предпазвате семейството си от нападения от вълци, ветрове и много по-значителни врагове! Градовете са заети от индивиди и домашни същества: пилета, пилета, крави, кози, овце, котки, кучета и свине.

Изключително огромен отворен свят с полета, гори, планини, разсадници и градове са достъпни за изследване.

Многобройни герои могат да направят необичайни начинания, които изискват от вас умения и изобретателност. Планирайте за всичко!

Независимо от основните задачи, вашето пони може да придобие постижения за различни дейности в играта.