Ski King 2022


Помогнете на светеца от играта Ski King 2022 да получи ситуацията с господаря на ски на наближаващата година. За да направите това, вашият виртуален конкурент трябва да слезе от планината, без да удря самотен възпиращ фактор. Като контролни превключватели можете да използвате като сензорни, мишка или болт клавиши - десен или ляв клавиш. Състезанието ще бъде обезпокоително, има множество препятствия по пистата, а основните са груби ръбове, което прави улицата криволичеща. Освен това не трябва да заобикаляте батутите и да се уверите, че събирате монети. След като съберете адекватна сума, можете да отидете до магазина и да купите различни кифли, които зареждат контрола на състезател, той ще се окаже по-гъвкав, сръчен и по-заземен в Ski King 2022.

Ски право надолу от планината в Ski King 2022! Пред вас е страхотен нов тест. Трябва да завършите всички паркури и да покажете на всички как можете да преминете и този тест! Вярно ли е или не, че сте готови да освободите ски владетеля в себе си?

В тази страхотна игра вашата цел е да карате ски посоката си през паркурите до подножието на планината. Това обаче е всичко друго, но не и просто начинание. Ще има 30 паркура за спускане със ски. Тези склонове също са изпълнени с препятствия. Тресанията и дърветата ще ви накарат да паднете и да бомбардирате нивото, така че направете всичко необходимо, за да не ги ударите. Също така трябва постоянно да помните, че паркурите имат купчини сняг или покрити локви от замръзнала вода. Те ще ви наберат обратно и това е особено важно, тъй като ще бягате от снежната пързалка на много нива. По същия начин трябва да съберете монетите, докато тръгвате, за да ги похарчите за основен ремонт на вашите нива на рязане, здравина и повдигане. В момента какво ще кажете да проверим дали вашите движения са страхотни и достатъчно бързи, за да преминете през всеки един от тези трудни паркури.

Ski King 2022 е ски мач, в който се опитвате да стоите далеч от всяка пречка, за да се превърнете в господар на ските. Съберете повече монети, за да вдигнете и актуализирате способностите си.