Rolling Domino Online


С новата вълнуваща игра Rolling Domino Online можете да тествате вниманието и способностите си. Пред вас на екрана ще изглежда квадратно бойно поле, висящо в космоса. На него ще бъдат поставени кокалчета на домино. Те ще оформят различни математически форми. На противоположния край на полето ще бъде вашата топка. Докосвайки го, трябва да извикате болта, с помощта на който трябва да зададете пътя на топката. В момента, когато е подготвен, го прокарайте върху костите на доминото. Ако приемете, че зрението ви е точно, ще намалите всяка една от статиите и ще получите фокуси за нея.

Интернет играта Rolling Domino Online доста подсказва билярда. Вместо билярдни топки, на масата е измислена фигура на домино. Трябва да пуснете основната топка, така че всяка от костите на доминото да падне. За да направите това на основно ниво, не е проблем, но сложността на играта се развива с всяко ниво. Какво ще кажете да възприемем броя нива, през които можете да преминете.

Moving Domino Online е забавна завладяваща безплатна уеб-игра, в която ще натискате топка, за да доставите страхотни верижни отговори с плочки домино. Задайте идеалния лагер за вашите снимки и се опитайте да ударите основната плочка и наблюдавайте как тя предизвиква завладяващото шоу, което прави широката гама от различни плочки да падат, правейки прилична картина.

В някои случаи трябва да ударите две плочки, за да предизвикате каскаден тип влияние, така че прекрасното посочване ще бъде ключът към вашия просперитет. Набавете скъпоценни камъни, за да закупите страхотни неща и да отворите страхотни кожи за вашата топка. Изкарайте няколко хубави моменти, играейки Rolling Domino Online, поредната забавна неустоима безплатна уеб базирана игра!