Desert Shooter


Седите здраво за интересна мултиплейър военна дейност, наречена Desert Shooter. Той се провежда в пустинята, където са само камъни, пясък и бодливи растения, точно както много противници, които се опитват да ви унищожат от абсолютно първите секунди от началото на играта. Изберете човек за себе си. Те могат да бъдат смел боец, хитрост и небрежен нинджа или дива млада дама. Всеки от тях, освен други неща, осъзнава как да стреля, но съдбата и животът му разчитат на вашия опит и способности. Спомнете си, че около враговете и те имат свои собствени цели, всеки трябва да издържи, но в допълнение да придобие определена позиция в играта. Бийте се, стреляйте, издигнете легендата до най-забележителните крачки в класацията.

Станете член на гореща мултиплейър битка, която се разгърна директно в пустинята. Дивата битка в играта Desert Shooter продължава само две минути, но през това време ще получите много брилянтни чувства. Изберете човек с вашия вид оръжие и участвайте в битка със своите противници. По време на играта можете да сменяте оръжия, точно както да използвате острие, ако патроните свършат.

Desert Shooter е ярка мултиплейър игра с изключително ясна мисъл. Трябва да вземете един от героите и да изпробвате оръжията им, за да видите кой от вас ще го доведе до триумф. Готиното е, че играта е, че можете да се биете помежду си и да видите кой е по-добър.

Имате на разположение огромна арсенал и можете да се опитате да я използвате, за да спечелите. Продължаващото взаимодействие е заредено с плам на живота, но също така може да бъде изпитание. Вашата концентрация тук е да се опитате да вкарате най-много фокуси в случай, че трябва да спечелите. Оставането на самотно място няма да работи. Трябва да се движите колкото можете и да използвате оръжието си достатъчно в случай, че трябва да спечелите. Това е екстремна, тестваща игра с много различни и ободряващи минути за тестване, така че проверете веднага!