Blocky Farm


Blocky Farm е независим чифлик на настолната игра с отлични блокови дизайни. Влезте в спокоен свят с енергична мрежа, където ще наблюдавате земеделски земи, ще се занимавате с вашите животни и ще предавате продукти на жителите на вашия град. Започнете малко и работете за Блокираната ферма, която винаги сте искали в мрежата или в изключен режим!

Инструкции стъпка по стъпка, за да играете Blocky Farm

Blocky Farm ви включва във всички части на култивационния живот, от събирането на житни полета до търсенето на един по рода си животински сортове, право до предаване на новите ви стоки на жителите!

Играта е създание на добросъседски същества, без същества, наранени в интерактивност и специален режим на обожаване на съвместни създания. Можете да играете Blocky Farm в мрежата или да прекъснете връзката си където и да е необходимо! Играта ви дава изключителна команда върху дейността на вашето ранчо.

Съберете вашата ферма

Съберете и разширете своя чифлик в едно прекрасно небе с изобилие от нови продукти, които да предложите на жителите. Има различни структури и актуализации, които можете да получите, като си осигурите XP, увеличите и придобиете награди, които добавят към по-висока ефективност.

Присъединете се към общността

В допълнение към факта, че изграждате и се занимавате с чифлика си, можете по същия начин да участвате в ежедневните дейности на ранчото, за да можете да срещнете живота на постоянен фермер. Карайте селскостопанския си камион през полетата, за да събирате реколта, да ходите на риболов и да пренасяте нови продукти и да загрявате до съседите си. Има дори нормални съперничества и световни случаи, в които можете да съперничите на различни животновъди в мрежата.

Игри за управление на ранчо

Ранчовите настолни игри са известно решение с приятен стил на игра. Повечето култивиращи игри обръщат внимание на изграждането на стилно прекрасен чифлик, като същевременно разширяват и развиват бизнеса. Много игри за култивиране също предлагат онлайн режими, които ви позволяват да си сътрудничите, да обменяте и да се борите с различни животновъди.