Mike And Mia Beach Day


Mike And Mia Beach Day е интригуваща игра, пълна с набор от упражнения край океана. Облечете се с модно плажно облекло и се присъединете към Майк и Миа в игра на волейбол, риболов, сърф и яздене на вълните. Направете окончателна екскурзия до океана с тях, докато си прекарвате страхотно на слънце. Пригответе се да изпитате удоволствието от един ден на брега на океана с тази изумителна игра.

Тръгнете в един дълъг смел ден на брега на океана с Майк и Миа в тази интуитивна игра! Завършете мини игри с напредването на деня, за да помогнете на Майк и Миа да завършат прекрасния ден на брега на океана, за който копнеят! Вижте какви готини изненади ви очакват в това най-интересно преживяване на брега на океана.

Хлапе на име Майк, заедно с млада дама, Мая, отиват на брега на океана днес, за да се отпуснат и да се забавляват с другарите си. Вие сте в друга вълнуваща уеб базирана игра Майк и Миа Ocean side Day трябва да помогне на децата при планирането на тази екскурзия. Пред вас на екрана ще бъдат забележими герои, които ще бъдат у дома. Трябва да използвате извънредно контролно табло, за да видите избора на рокли, достъпен за вас. От тях ще изберете тоалетите, които ще облечете на героите. Под тях ще получите обувки и различни видове украшения. В момента, когато направите това, вашите герои в играта Mike And Mia Beach Day всъщност ще искат да отидат до океана.