Funny Rescue Carpenter


Funny Rescue Carpenter е интересна игра за клиничен отдих, където помагате на майстор в беда. Наскоро тя е претърпяла злополука в работилницата си: Тя се срина от стъпалото! Тя има развързано рамо и множество различни рани, които й причиняват куп мъки. Заведете я до най-близката спешна клиника, огледайте раните й и й помогнете да получи терапията, от която се нуждае, използвайки клиничните инструменти. Бихте ли могли да помогнете да я оправите и да я върнете в работилницата? Инструкции стъпка по стъпка за възпроизвеждане: Използвайте левия улов на мишката, за да изберете и използвате правилното устройство. Относно производителя: Funny Rescue Carpenter е направен от Go Panda Games.

Лея е невероятен майстор, но дори и най-добрите ще имат нещастия тук и там. Какво ще кажете да играем и да спасим Лея от отблъскващата злополука! Помогнете й да възстанови нараняванията и да прекарате няколко добри моменти.

Помогнете за възстановяването на младата дама, която претърпя ужасна злополука. Елиминирайте нещата от младата дама и ги поставете обратно, след което, в този момент възстановете всички рани. След това преминете в режим на смърч, за да получите нов забавен външен вид.

По време на работата младата дама на занаятчията е сериозно увредена. В интернет играта Funny Rescue Carpenter трябва да я заведете в клиниката за спешна помощ и да й окажете медицинска помощ. Използвайте инструментите, които играта ще ви предложи, за да улесните нейното състояние. Независимо от това, независимо от това, освободете я от падналите конструкционни материали и извикайте аварийно превозно средство.