Roper


Roper е сценична игра, в която контролирате бягащ човек с едно потупване през много нива с препятствия и блъфове. Вашата личност се движи естествено и вероятно спира, когато той удари силен предмет или стена. Докоснете и отскочете в правилната секунда, за да поддържате личността си в правилния курс, и докоснете още веднъж и задръжте, за да излезете от етапите със земния цветен кръг. Трябва да съберете всяка от монетите в нивото, за да го завършите ефективно. Може ли в даден момент да завършите всяко едно от 100-те нива в Roper?

Сега е точният момент да отскачате постоянно в играта Roper, докато водите сладък малък човек през вълнуващ климат, пълен с валути и етапи, при условие че съберете цялото злато на всяко ниво, ще получите възможност да спечелите!

Непрекъснато отскачайте в правилната секунда, опитайте се да не попадате на опасни и остри опасни примки и хвърляйте растение, за да се движите между далечни етапи всички заедно, за да не паднете във водата. Това е най-добрият начин за ефективно преминаване на много нива!