Hotel Hideaway


Играйте Hotel Hideaway, за да оцените превъзходен повод с куп тайни и заредени с извънземни за среща! Насладете се на преживяване с вашия модифициран символ и открийте повече за акцентите на тази социална игра, която се прави на 3D. Обличането, парадирането и правенето на спътници в разкошен хан рядко беше толкова енергично. По този начин вземете чувала си и се подгответе за хубави моменти!

Трябва да се отдалечите от изтощителното ежедневие и да сте готови да прекарате качествено време с нови спътници? След това, в този момент, ще се грижите за тази 3D смесена игра в мрежата, където можете да направите свой собствен символ, да го облечете, за да парадирате с вашия стил и да се срещнете с нови хора в играта. Докато изпълнявате начинанията на книгата за мисиите в лявата половина на екрана по-горе, можете да придобиете монети в играта, да надградите външния си вид и да завършите стаята си, както желаете. За да инвестирате малко енергия, можете да посетите библиотеката и детската стая. По същия начин можете да добавите способности към вашия герой като движещи се движения или как да бъдете закачка, докато продължавате. Открийте нови места, покрити в квартирата, и вземете енергични поводи заедно със спътници. Изпращайте искания за приятелство до символите, които харесвате, и се свържете с колкото можете, за да имате по-добро качество на времето. Оценявайте и си прекарвайте добре!

Inn Hideaway е интригуваща социална игра, в която се озовавате в малък свят, натоварен с различни потенциални резултати. Озовавате се в квартира, където можете да срещнете огромен товар и да създадете нови спътници. Вашият герой може да бъде преработен и можете да му получите нови дрехи и украшения. Можете да подобрите и стаите си. Играта основно се занимава с разследване, така че се уверете, че правите голяма част от това! Всъщност ще искате да закупите широка гама от вещи, които да поставите в стаята си и да заинтригувате наскоро откритите си спътници. Моля, опитайте играта!

Lodging Hideaway е социална онлайн 3D RPG, в която можете да подправите героя си с модерна рокля, неща и волани. Можете също така да промените стаята си с асортимент от мебели и подобрения.