Cricket FRVR


В играта Cricket FRVR просто се нуждаете от пъргавина. Състезателят вече е готов и готов - това е батсман, той ще отблъсне летящата топка и вие ще му помогнете. Зад ломата е дървена сграда за кол - това е калитка. Опитайте се да не допуснете неговото унищожаване. В момента, в който видите топка, която лети от котела, кликнете върху легендата си с цел той да замахне бухалката и да удари топката. При изключен шанс, че ударът е триумф, играчът, който сервира и играчът, сменят местата и получавате два триумфални фокуса. В момента, в който пропуснете удар, очилата се износват и трябва да започнете отново.

В Cricket FRVR вие сте звезден играч на титлата и целта ви е да останете внимателни, докато играчите се опитват да ударят ракетата на вашата група с топката. Опитайте се да вкарате бягане чрез удряне на топката и след това състезание до противоположния край на полето, преди полевата група да може да върне топката.

В случай, че ударите топката към ръба на полето, на вашата група ще бъдат предоставени четири писти и тя се нарича Четири. Изстрелът с най-висок резултат е шест, така че направете удар с удряне на топката над ръба, без да докосвате земята, за да вкарате!

Удари топката. Контролирайте полето. Станете легенда за крикет!