Stack Ball 2


Топката в играта Stack Ball 2 очаква да падне и нищо няма да го спре в случай, че му осигурите правилния ред. Единствената пречка за падане може да са тъмни области от вълнообразни плочи, които затварят стълба. В случай, че не се свържете с тях, всичко това ще мине лесно. Топката ще смаже всяка една от границите и ще стигне до карираната база и вие ще бъдете преместени на друго ниво. Това е като миналото, но малко по-объркано и ще продължи по този начин. Поръчката е най-добрият резултат, в случай че паднете на тъмно поле, затварянето на играта и придобитите фокуси се изпеят.

В случай, че сте изгорени от неоригинални загадки, това е идеална възможност да опитате нещо ново. Stack Ball 2 не е нормално за някои други непринудени игри: целта е да се разбият засенчени квадратчета с топка, докато стигнете до долната част на системата, без да удряте тъмни части. Има различни степени на квадрати на всеки етап и можете или да ги унищожите поотделно, или непрекъснато да преминавате през тях един след друг. Безопасно ли е да се каже, че сте готови да тествате рефлексите си и да дадете на ума си екстремно упражнение?

Това заглавие беше планирано, като се вземат предвид както мобилните телефони, така и персоналните компютри. В зависимост от вашата джаджа, трябва или да се свържете с екрана, или да щракнете и задържите левия улов на мишката, за да накарате топката да падне надолу върху горния квадрат и да я ударите. Топката ще продължи да чупи квадратите, докато не вдигнете пръста си или не доставите бутона на мишката. В случай, че отидете прекалено далеч и ударите тъмен квадрат, играта ще бъде завършена и трябва да започнете нивото през цялото време.

Stack Ball 2 е доста вероятно най-забележителните и необичайни игри, достъпни в мрежата. Като се има предвид начина, по който в действителност има само един улов, използван за контрол на топката, това заглавие е невероятно за спокойна игра: безплатно, забавно и няма да изисква известни инвестиции. В случай, че имате време да запазите играта Stack Ball 2 и да възприемете броя нива, които можете да завършите!

Stack Ball е страхотна игра с опит, за да разгледате рефлексите си. Можете да играете тази игра в мрежата и безплатно. Очарователен рикошет с топчета с усмивка на върха на огромна купчина сцени. Вашата задача е да докоснете екрана и да накарате топката да се срине всеки последен от тези етапи, за да стигне до основата. Очевидно е, че не можете просто да пробиете посоката си до мощните много, трябва да се опитате да не удряте тъмните парчета на етапите или играта ви ще бъде завършена. В случай, че последователно разбиете цял пакет на сцени, ще стартирате режим на пожар, който ви позволява да разбиете тъмните части по същия начин за няколко минути.

Опитайте се да се фокусирате постоянно върху топката огън, така че не е нужно да бъдете предпазливи, насочени към долната част на екрана. Избягвайте през нивата като истински експерт и експерт на ниво след другото. Какъв брой кръгове бихте могли да унищожите на двойника? Може би можете да преминете през една структура само с едно движение? Бъдете търпеливи и бъркайте със Stack Ball!