Winter Clash 3D


В Winter Clash 3D тази Коледа отвратителните митични хора възнамеряват да поемат контрола над мистериозното място на Дядо Коледа! Трябва да осигурите там! По този начин вземете оръжието си и го отблъснете! Вярно ли е, че сте подготвени за тази безумна Коледа? Успех и весела Коледа!

Злонамерените митични същества имат изключително коварна подредба тази Коледа! Те ще се опитат да поемат контрол над мистериозното място на Дядо Коледа! Вие сте съюзник на Дядо Коледа срещу тях, така че вземете огнестрелното си оръжие и принудете дисциплина! Всички те са снабдени с разрушителна експертна пушка, която може да екзекутира някого с изстрел в главата. Постарайте се да не бъдете тяхната цел! Продължете да се движите и да събирате различни предмети като прикритие, за да не се стреляте. Вашата цел в тази игра е да помогнете на Санта Дядо Коледа да унищожи митичните същества. Не забравяйте да съберете оръжия, пакети за благополучие и различни предмети, за да се осигурите и да накарате групата да триумфира. За да преместите героя си, можете да използвате клавиши WASD или ключове с болтове, C за предчувствие, интервал за скачане. Ако изключите шанса да видите таблицата с резултати, можете да натиснете бутона tab. използвайте правилния си улов на мишката, за да насочите, а левия улов на мишката за стрелба! Можете да проследите излишното време и резултата в най-високата точка на екрана. Трябва да хванете езическия идол от изоставен остров-маяк и да го консумирате, за да остане във вашия коледен огън, за да доминирате в този мач.

Поемете Дядо Коледа в Winter Clash 3D! Winter Clash 3D е коледна схватка на аранжимента Clash 3D. Вие сте съюзник на Дядо Коледа срещу проницателните митични хора. Това е поредното зашеметяващо заглавие от енергизиращата подредба на Clash 3D и ви предоставя още по-голяма анархия и активност на стрелците от първо лице.

Тази игра има сходства както на Farm Clash 3D, така и на Subway Clash 3D, но тази игра с активност има добра тема за зимата. Signal Bells играе зад кулисите и можете да видите коледно дърво и подаръци. Продължете да се движите и използвайте различните предмети като прикритие, за да не се стреляте.

В ръководството, наречено "Докове", вие се биете в доклендския регион, пълен с вода, за да плувате. Всеки играч е снабден с опасна експертна пушка за остри стрелци, която е еднократно убийство, при шанс да хвърлите глава. Опитайте се да не удължавате или използвайте степента за увеличаване за предпазливо убиване.

От всички уеб базирани игри на Clash 3D, тази е чудесна за зимата и Коледа. Не забравяйте, че можете да актуализирате героя си, за да поддържате неговата вреда, прецизност и благополучие - това ще подобри оцеляването ви. По същия начин, докато играете, можете да отваряте брилянтни оръжия и отличителни ансамбли на главата за вашия герой.

Прекарайте няколко добри дни, опитвайки се да отсечете отвратителните митични същества в Winter Clash 3D днес!

Помогнете на групата на Дядо Коледа да преодолее злонамерените митични същества, опитващи се да поемат контрола над вашия мистериозен работен изстрел. Съберете нови оръжия, пакети за благополучие и различни предмети, за да помогнете на групата да триумфира. Убийте враговете си, плувайте през езерото и търсете снежния човек. Conflict 3D се връща със страхотна коледна тематична игра-стрелец. Заповядайте на вашите спътници, за да можете да си сътрудничите в тази игра, пълнена с игра на Санта стрелец

Йо-хо-хо, другари, Дядо Коледа с екипажа си от Дядо Коледа прониква в областта на митичните същества, които се противопоставиха на злоупотребата им. Правата на елфите не са причина да не правите страхотна намеса с пушки. Така оживеният Дядо Коледа се втурва с опасно оръжие към работещата морска подводна база. Помогнете му - не пропускайте! Отвратителната агностична душа на острова е нещото, което ще изкара митичните хора в много трудности. Преместете символа в основата им и неподчинението ще бъде задушено! Играйте Winter Clash 3D в този момент!