Cover Orange: Wild West


Cover Orange: Wild West е игра с гатанки, в която трябва да подредите предмети, за да покриете нашите оранжеви спътници и да се предпазите от задаващия се разяждащ дъжд. Нашата цитрусова легенда се завръща за повече активност, но този път сме в далечния запад. Плъзнете всеки елемент, който играта ви позволява, и ги пуснете, така че да очертае светилище над портокалите, докато яростният облак ги пренебрегва. Не забравяйте да грабнете тайната звезда на всяко ниво! Споделете Cover Orange: Wild West с любимите хора, за да можете заедно да се сблъскате с тези увлекателни гатанки.

През всяко ниво трябва да поставите компоненти на сцената, за да промените климата и да предпазите портокалите от разяждащия дъжд на злонамерен облак. Тези компоненти на сцената могат да варират във всякакъв капацитет, от тристранен блок до топки с шипове, които заличават леда, до истинските портокали. Използвайте пръста, мишката или конзолата си, за да разположите различните налични предмети и ги пуснете така, че да оформите светилище над портокалите.

Нещо повече, ето петото продължение на великолепна игра с гатанки, в която се опитвате да защитите портокала. Този път посещаваме Дивия запад, където трябва да препозиционирате различните предмети, за да защитите нашата легенда. Трябва да го направим така.

Участвайте в тази нова форма в Стария Запад! Разберете как да предпазите портокалите от рискован порой, който хвърля рогат добитък. Използвайте мишката, за да поставите предмети на сцените и да предотвратите нараняване на цитрусовите ви органични продукти.